Over ons

WERKEN MET VIER OGEN

Wij zijn Jolanda Kleij en Janet Vermist, oud-studiegenoten van de Fotoacademie, nu een duo in bruidsfotografie. Dat doen we met veel plezier en toewijding. Met als groot voordeel: twee bruidsfotografen zijn vier ogen tijdens de bruiloft.

Wij hebben allebei onze eigen specialisatie. Dat maakt ons tot een gouden duo. Janet is vooral documentair fotograaf en ziet de details, de sfeer, maar ook het overzicht op het geheel. Jolanda is vooral portretfotograaf. Ze komt dichterbij, ziet de mens, de emoties en de interacties.

PLEZIER

De feedback die we krijgen, is: wat we zo leuk vonden is dat jullie dat plezier ook zo enorm uitstralen. Of: we zien de sfeer zoals wij die de hele dag en avond gevoeld hebben ook echt terug in jullie foto’s. Van dit soort opmerkingen worden we blij, want dat is precies waar wij naar streven.

SPONTANE, ONTROERENDE MOMENTEN

We houden niet van geposeerde foto’s. We zien de spontane, mooie, grappige en ontroerende momenten en pakken ze, terwijl jullie en je gasten ondertussen met volle teugen genieten van jullie mooiste dag. Aan het eind van de dag is de taart op, de jurk gekreukeld en het kapsel uitgezakt, maar de mooie foto’s blijven voor de rest van jullie leven. Wij maken ze met liefde. Voor jullie.

Werken met z’n tweeën maakt dat we kunnen opsplitsen: bij de voorbereidingen kan een van ons naar de bruid, de ander fotografeert de bruidegom. In de loop van de dag fotografeert een van ons de sfeerdetails (zoals bijvoorbeeld mooi gedekte tafels), terwijl de ander op de receptie fotografeert.

Wij werken vanuit Groningen en Drenthe, maar zijn inzetbaar in heel Noord- en Midden-Nederland. Tot 50 km vanaf postcode 9752 zijn de reiskosten inbegrepen, daarboven rekenen we € 0,35 per kilometer.

Neem hier contact op voor meer informatie.