Blog

Door middel van ons blog houden we je op de hoogte van onze werkzaamheden. Leuke en nieuwe foto’s, verhalen over shoots, fotoseries, wat ons inspireert en wat ons zoal bezighoudt.

Onze blogs zullen regelmatig op social media verschijnen. Dus volg ons ook op Facebook en Instagram!

Loveshoot na tien jaar

By | Blog | No Comments

(Blog door Jolanda Kleij)

©Kleij en Vermist Fotografie

Loveshoot

Henk en Nelleke zijn nu tien jaar getrouwd.
Tijdens hun trouwdag zijn foto’s gemaakt, maar na er een blik op geworpen te hebben zijn ze in een donker hoekje van de computer gestopt om er nooit meer uitgehaald te worden; een bevriende natuurfotograaf had ze gemaakt en tja…dat is natuurlijk een heel ander soort fotografie dan bruidsfotografie.
Enigszins verbitterd vertelde Nelleke dit, toen ze bij ons informeerde of wij ook Loveshoots deden.
Wat ontzettend jammer… je kunt zo’n dag nooit meer overdoen.
Ze wilden een herkansing, tien jaar na dato.

Bolsward

Nelleke kwam zelf met een voorstel voor een locatie: de Broerekerk in Bolsward.
“De Broerekerk werd in de 13de eeuw gebouwd als kloosterkerk van de Minderbroeders. Het klooster werd in 1580 verlaten en afgebroken. De driebeukige kerk zonder toren is een ruïne als gevolg van een brand die plaatsvond op 8 mei 1980. In 1986 werd de kerk als ruïne weer opengesteld. Dit oudste monument van Bolsward kreeg in 2006 een bijzondere glazen overkapping”, zo is te lezen op de website.
Dat klonk fantastisch; wij waren voor!

Koffie, taartje, rondneuzen

De wens was om spontane en ongedwongen foto’s van hun samen te krijgen. Tijdens ons voorgesprek vertelden zij wat ze graag samen doen; ergens een kopje koffie drinken met een taartje en dan daarna heerlijk en uitgebreid rondneuzen in allerhande leuke winkeltjes. Helemaal prima; wij achtervolgen jullie wel met de camera! Nu spugen Janet en ik ook niet in koffie met een taartje, dus we verheugden ons op een leuke middag, samen met Henk, Nelleke en onze camera’s.

BY Pimpé

De combinatie koffie, taartje, leuk winkeltje vonden we BY Pimpé.
Henk en Nelleke gingen lekker hun gang, wij zorgden voor de foto’s. Aansluitend zijn we naar de vlakbij gelegen Broerekerk gelopen voor het tweede deel van de shoot. Prachtig! Fantastisch licht door die glazen overkapping…. Nelleke had niets teveel gezegd.
Het was een gezellige shoot; zij hebben genoten, wij hebben genoten en zij zijn superblij met het resultaat van hun herkansing!

P.S. Ook zin in een leuke shoot van jullie samen? Klik even op de rode actiebutton bovenaan de pagina!

Blote voeten bruiloft

By | Blog | No Comments

(Blog door Jolanda Kleij)

Blote voeten in het zand

©Kleij & Vermist Fotografie

Je kunt het je moeilijk voorstellen, nu de kerstbomen opgetuigd staan en het winterse weer aantocht is, maar toch wil ik in deze blog schrijven over een echte blote voeten bruiloft. Het was in augustus en de bruiloft vond plaats in Garnwerd. Door omstandigheden in de privésfeer van het bruidspaar hebben we de foto’s pas laat aan de buitenwereld openbaar gemaakt, evenals deze blog.

Martijn en Nelleke hebben een fantastische trouwdag gehad. Het verliep precies zoals ze het zich voorgesteld hadden; heerlijk relaxed en vooral geen stress. De trouwlocatie was het strandje bij restaurant Garnwerd aan Zee, gelegen aan het Reitdiep in het Groninger land. De thema’s van de bruiloft waren maritiem en de kleur paars. Het restaurant had voor geweldige aankleding van de trouwlocatie gezorgd en de gasten hadden zich allemaal gehouden aan het paarse thema, tot en met schoenveters aan toe.

First Sight

©Kleij en Vermist Fotografie

Ze wisten niet van elkaar hoe ze gekleed zouden gaan en wilden er een daarom speciaal moment van maken; hun First Sight.
Een speciaal moment op een speciale locatie: Menkemaborg in Uithuizen.
De hele ochtend was Uithuizen gehuld in een dikke grijze wolk en regende het felle buien. Op het moment dat Nelleke arriveerde en haar aanstaande echtgenoot zou ontmoeten heeft er kennelijk iemand aan de knoppen gedraaid daarboven, want de zon brak door en het werd ineens prachtig weer.

Polscorsage

©Kleij & Vermist Fotografie

Martijn heeft Nelleke ten huwelijk gevraagd op het strand van Terschelling. Ver daarvoor, op hun eerste date maakten ze een wandeling waarbij Martijn haar voor de grap een stokje gaf. Daarop bezwoer Nelleke dat ze die voor eeuwig zou bewaren en verwerken in het bruidsboeket, wanneer ze ooit zouden trouwen. Op haar trouwdag kreeg zij van Martijn een polscorsage, waar datzelfde stokje in verwerkt was.

Humor

Zoals we graag en vaak uitdragen: wij vinden dit werk vreselijk leuk. Onmisbaar voor ons is Humor. Niets is zo ontspannend als af en toe even hard te kunnen lachen. Leuke bijkomstigheid: dat geeft af en toe ook hilarische foto’s…

©Kleij & Vermist Fotografie

 

Bruidstaart in een broodje

©Kleij & Vermist Fotografie

Ze zijn geen liefhebbers van taart, des te meer van hamburgers. Dat gaf een bijzondere bruidstaart. Een verrassende keuze, wat enorm in de smaak viel bij alle gasten.

Het tekende deze bruiloft: het bruidspaar heeft gezorgd dat het een ontspannen, relaxte en feestelijke dag is geworden, waarbij het bijna vanzelfsprekend was dat ook het weer meewerkte. Achteraf was er toch één minpuntje, niemand had de zon verwacht en niemand had om zonnebrandcrème gedacht…. de bruid was behoorlijk verbrand en ook ondergetekende bleek ’s avonds een nek te hebben met de kleur van de liefde 😉

 

Lisa en Stuart, trouwen op Shetland

By | Blog | No Comments
(blog door Jolanda Kleij)

Trouwen op Shetland

Janet en ik waren in september 2016 voor een fotoproject op de Shetlandeilanden en het leek ons fantastisch als we daar een huwelijk mee konden maken. We kwamen in contact met John Coutts, een bekende fotograaf aldaar en die zou inderdaad een huwelijk fotograferen in de week dat wij er waren. Hij ging akkoord met ons als second en third shooter en was heel erg benieuwd naar onze aanpak; voor hem was dit een leuke gelegenheid om kennis te maken met de aanpak van huwelijksfotografie buiten de Shetlandeilanden. Zelf heeft hij het vak van zijn vader geleerd en stond erg open voor intercollegiaal contact.

Trouwlocatie

Northmavine, gelegen op het Shetlandse Mainland (Schotland), was op 16 september 2016 het decor van het huwelijk tussen Lisa en Stuart.
Een prachtig gebied, leeg en ruig; precies wat je je voorstelt bij verhalen over Shetland. Er wonen weinig mensen, maar toch werd er een huwelijk voltrokken. Dit vond plaats in het enige café, (gelegen op de enige camping) in de wijde omgeving.
De reis was lang en op een bepaald moment we vroegen ons af of we niet verkeerd gereden waren; we zagen geen huizen, geen mensen, alleen maar schapen. Nadat we voor ons gevoel gevaarlijk dicht bij de rand van de wereld reden, zagen we ineens een teken van leven: een hek langs de weg, met daartegen leunend twee grote poppen, gekleed als bruidspaar. Dat kon niet meer misgaan!

Zorg

Janet en ik waren veel te vroeg aanwezig, vanwege onze ruim ingebouwde marge in reistijd. Wij waren daardoor getuige van de metamorfose van het café naar een trouwlocatie en het ontroerde ons om te zien met hoeveel zorg en aandacht dat gebeurde. Om de kleinste details werd gedacht; mooie kleden op de tafels, mooi porselein, kleine boeketjes bloemen, versieringen. Het gaf het geheel een huiselijke sfeer, wij kregen daardoor zelfs het idee dat het familie van het bruidspaar was, daar in dat café. Maar nee, het was bezieling en maximale inzet om alles perfect voor elkaar te hebben voor dit huwelijk.

© Kleij & Vermist Fotografie

Verse bloemen zijn er haast niet op de Shetlandeilanden. Het bruidsboeket en de corsages waren daarom dan ook samengesteld met kunstbloemen. Toch was het prachtig: ook hier spatte de liefde en zorg voor het eindresultaat af.
Voordat wij afreisden naar de Shetlandeilanden zijn we uitgebreid voor- en ingelicht over wonen en werken daar en over de Shetland-mentaliteit: men woont met z’n allen op die berg rotsen en moet het met een kleine gemeenschap met elkaar redden. Iedereen kent elkaar. Ruzie is lastig, want je moet het met elkaar rooien. Je woont geïsoleerd; Schotland is te bereiken via boot of vliegtuig, maar in afstand ver weg. Met deze kennis in ons achterhoofd bezagen we alle voorbereidingen in het café en het klopte gewoon…..hier zorgt men voor elkaar.

Huwelijk en foto’s

Een trouwreportage is daar anders dan in Nederland. Fotograferen tijdens de voorbereidingen en het aankleden zijn ongebruikelijk. Documentaire/ journalistieke stijl van fotograferen tijdens een huwelijk ook. Men wil een reportage van de plechtigheid, heel veel staatsieportretten van de hele familie in allerlei verschillende samenstellingen en wat foto’s op locatie. Het foto’s op locatie maken was ook een belevenis: er werd niet geknuffeld of gekust, het bruidspaar poseerde echt, steeds geflankeerd door de getuigen van beide kanten. Op mijn verzoek om elkaar te kussen werd zo schutterig gereageerd, dat ik het gevoel kreeg ze een oneerbaar voorstel gedaan te hebben. Pas op het allerlaatste moment van de fotosessie, toen ik bij de bruidegom een zakhorloge onder zijn giletje vandaan zag piepen en hem daarnaar vroeg, pas op dát moment ontspande hij. Hij vertelde over het horloge en eindelijk zag ik de man die hij was, ontspannen en op zijn gemak.

Na de reportage reden we in optocht weer terug naar het café, waar de taart werd aangesneden. Dit aansnijden was een fotomoment; daarna werd de taart weggehaald en in de keuken in stukken verdeeld en vanaf dat moment zat ons werk er op.

Wat een bijzondere dag was dat en wat zijn we blij dat we daarbij aanwezig mochten zijn.
Vanaf hier willen wij Lisa en Stuart van harte feliciteren met hun eerste huwelijksjaar; dat er nog vele jaren mogen volgen!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

De leukste baan, die hebben wij!

By | Blog | No Comments
(blog door Jolanda Kleij)

Wij hebben de leukste baan…

…verzuchtten we afgelopen woensdag weer tegen elkaar.
Zoals eerder geschreven hadden we nooit verwacht dat we in de trouw- en relatiefotografie zouden belanden en hadden we dus helemáal niet verwacht dat we er zo’n plezier in zouden hebben!

Voorbereiden op een bruidsreportage

Ter voorbereiding op een bruidsreportage zijn we afgelopen woensdag in Garnwerd gaan kijken. Wij vinden het plezierig om een trouwlocatie vooraf even te bezoeken, zodat we weten wat ons te wachten staat aan uitdagingen op het gebied van licht en omgeving. We onderzoeken wat de leuke plekken zijn voor de bruidsreportage en hoe we dat het beste kunnen aanpakken. Ook bepalen we dan hoe we de taken gaan verdelen en wie vanuit welke invalshoek gaat fotograferen. Het is extra werk, maar wij vinden het erg belangrijk om goed voorbereid te verschijnen tijdens de trouwdag van het bruidspaar.
Dat zien we als werk, maar ook als een gezellig middagje op stap samen.

Garnwerd

Het toekomstige bruidspaar gaat trouwen in Garnwerd aan Zee; een leuke locatie aan het Reitdiep. Naast het restaurant bevindt zich de jachthaven en daarnaast ligt een heel klein strandje.
Woensdag was een warme dag en het water in het Reitdiep zag er verleidelijk koel uit. Inmiddels behoorlijk warm gestoofd hoorden we dat water zachtjes klotsen tegen de steigers in de jachthaven….onweerstaanbaar!
Ik bedacht mij dat we nog steeds een foto van ons samen moesten maken, onder andere voor de website waar wij op vermeld staan: The Perfect Wedding. Dat blijft toch wel een dingetje, zelf op de foto gezet worden…het komt er gewoonweg niet van!
Nu kwam het allemaal bij elkaar: een mooie locatie, de tijd en de rust die we hiervoor konden nemen, warme voeten en koel water.

Tja, en wanneer je dan een camera hebt die op afstand te bedienen is, is 1+1=2 en konden wij lekker met die warme voetjes in het water!
Een hoop lachen en hilariteit, want de billen zijn breed en het steigertje was smal, maar het is ons gelukt. Met alléen maar natte voeten ;).

©Kleij & Vermist Fotografie

Bewaren

Vakantietip zomervakantie

By | Blog | No Comments

Vakantietip

(blog door Jolanda Kleij)

©Kleij & Vermist Fotografie
Een vakantietip voor wie deze zomervakantie in de buurt is van Roden: ga eens kijken bij Kunstencentrum K38.
Behalve dat Roden zelf een erg leuk dorp is om te bezoeken, is K38 nu een extra reden om te gaan; vrijdag 21 juli is daar de expositie Van Leege noar Hooge geopend.
Wat dat met Kleij & Vermist te maken heeft?
Daar ligt de basis van ons bedrijf. Of hangt, kan ik beter zeggen.
Janet en ik hebben samen de opleiding aan de Fotoacademie gedaan. Toen wij daarmee begonnen had de Fotoacademie 5 vestigingen in Nederland. In 2014 werden om economische redenen 4 vestigingen gesloten en bleef alleen hoofdvestiging Amsterdam over. Gelukkig voor ons konden de studenten die al in Groningen gestart waren met hun opleiding, deze daar ook afronden. Dit onder begeleiding van de docenten en mentoren van vestiging Groningen. Onlangs zijn de laatste studenten afgestudeerd. Als groep studenten, die sinds de sluiting toch in Groningen is gebleven, hebben wij, samen met onze laatste docent, deze expositie georganiseerd.

Persbericht

‘Van leege noar hooge’ is de titel van een bijzondere groepstentoonstelling in Kunstencentrum K38 met werk van veertien hedendaagse fotografen. Alle zijn recent afgestudeerd aan de Fotoacademie – op één na: Marco Wiegers, de docent die hen alle bij het voltooien van hun opleiding begeleidde.

De Fotoacademie, ruim dertig jaar geleden in Amsterdam opgericht, is de meest toonaangevende particuliere fotografieopleiding van Nederland. De opleiding wordt (inter-)nationaal door het beroepsveld erkend getuige de onderscheidingen die voormalige studenten in de wacht weten te slepen bij de diverse fotocompetities, zoals World Press Photo en de Zilveren Camera.

‘Van leege naor hooge’ – een regel van de Drentse troubadour Daniël Lohues – omvat een breed scala aan moderne fotografie: landschap en portret, reportage en geënsceneerd, autonoom en functioneel. Techniek en beeldgebruik variëren van dromerig tot zakelijk, van detail tot overzicht, van kleur tot zwart-wit.

In de speciaal voor K38 samengestelde tentoonstelling tonen de fotografen het hele spectrum van het leven, van klein tot groot, van dieptepunt tot hoogtepunt.

“Van leege naor hooge”

In iene grote booge
Vanuut de modder naor de hemel
En dan weer terugge en opneij”
(Daniël Lohues, van het album Hout Moet, 2011)

De regels van Lohues hebben voor de exposerende fotografen een extra dimensie. De Groninger vestiging van de Fotoacademie waaraan zij studeerden, was in 2014 om economische redenen gedwongen de deuren te sluiten. Dankzij de inzet van enkele docenten én de actieve steun van de Amsterdamse hoofdlocatie van de Fotoacademie, werden zij evenwel in staat gesteld om op een tijdelijke locatie in de Biotoop van Haren hun studie in het Noorden af te ronden.

Wat zich even liet aanzien als een dieptepunt, opende zo met ‘iene grote booge’ toch weer nieuwe mogelijkheden en werd een hoogtepunt.

 

Bewaren

Bewaren

Frisse foto’s en warme tranen

By | Blog | No Comments
(blog door Jolanda Kleij)

Frisse foto’s

De trouwdag van Bianca & Robin: frisse foto’s en warme tranen.
Janet en ik waren er vroeg, want het bruidspaar wilde graag een reportage van de hele dag hebben. Bij aankomst in de straat hoefden we niet lang te zoeken; het huis en de tuin waren vrolijk versierd en de vlaggetjes klapperden strak in de frisse wind.
We hebben ons opgesplitst; Janet vertrok met de camera naar de bruidegom en heeft de metamorfose van net wakkere jongeman naar een schitterend geklede en wat nerveuze aanstaande echtgenoot vastgelegd. Zelf ben ik bij de bruid in huis geweest, waar het een gezellige drukte was. Moeders zorgde voor de catering, terwijl de bruid en haar zus onder handen werden genomen door de kapsters en visagisten. Ondertussen liep het huis vol: nieuwsgierige buurvrouwen, familie, gasten…iedereen kon aan de koffie en een broodje.

De foto’s werden voorafgaand aan de plechtigheid gemaakt. Het stel heeft elkaar voor het eerst op het station ontmoet en wilde daarom graag daar gefotografeerd worden. Daarna was de wens om foto’s te maken in een leuk nabijgelegen recreatiegebied. En koud dat het was! Het viel niet mee: ontspannen en verliefd zijn, terwijl de koude wind je lippen zowat laat bevriezen. Gewapend met warme jassen en dekentjes werden ze gevolgd door de vader en de zus van de bruid, in een poging ze tussen de foto’s in wat op temperatuur te houden.
Daarna gauw weer naar huis, op naar de warme koffie!

Warme tranen

Thuis bleken inmiddels alle gasten gearriveerd te zijn en kon men na de koffie richting het gemeentehuis. Bianca kreeg op voorhand al de bibbers en bij hun ontvangst door de trouwambtenaar was ze al behoorlijk emotioneel. Het gaf mij een enorm bevoorrecht gevoel om op zo’n moment getuige daarvan te mogen zijn en dat te mogen fotograferen.
De plechtigheid was warm en intiem. De trouwambtenaar had een mooie speech, waarin ook de moeder van Robin genoemd werd; zij leeft niet meer, maar was aanwezig middels de mooie grote foto van haar. De tranen bleven rollen.

Taart en toast

In de Zandstuve in Den Ham stond heerlijk gebak te wachten, er werd geproost en gefeliciteerd. Voor de kleintjes was er een ballonkunstenaar, die een magische aantrekkingskracht bleek te hebben. Met elkaar werd er geborreld en gegeten, wat een gezellige afsluiting van een mooie en emotionele dag was.
Namens ons: heel veel geluk gewenst samen!

Tevreden en blij bruidspaar

By | Blog | No Comments
(blog door Jolanda Kleij)

Bruidsreportage

Bruidsfotografie_kleijenvermist_bloemen_bedankje_tevreden_klantenEen aantal weken geleden hebben we Peter en Eva de bruidsreportage van hun trouwdag kunnen presenteren. Voor ons allemaal een spannende avond, zij waren natuurlijk enorm nieuwsgierig en wij ook; hoe zouden ze de foto’s vinden? Wij  waren trots op ons eindresultaat, maar wat het bruidspaar ervan vindt, daar draait het uiteindelijk allemaal om.

Ze waren blij. En wij waren blij toen we een week later een enorme verrassing thuisbezorgd kregen: een grote doos met daarin een schitterend boeket bloemen en een lief kaartje. Dat was voor ons heel waardevol om te mogen ontvangen…. Het bevestigde wederom ons gevoel dat we met Kleij & Vermist op de goede weg zijn. We vinden ons werk verschrikkelijk leuk en zijn blij als onze klanten ons werk zo waarderen!

Bruiloft van Peter & Eva

By | Blog | No Comments
(blog door Jolanda Kleij)

Station Groningen

Het was koud, de dag dat Peter en Eva gingen trouwen. De zon scheen, maar de wind was guur. Dat weerhield ze niet van wat ze erg graag wilden: reportagefoto’s laten maken op het station van Groningen. Terwijl de ceremoniemeester en de vader van de bruid af en aan vlogen met dekentjes en bekertjes warme koffie, bleven Peter en Eva vrolijk en verliefd en poseerden secondenlang zoenend, zonder te bewegen. Om de dynamiek van een station te kunnen vangen in de foto’s gebruikten we een lange sluitertijd, waarbij iedereen om hen heen mocht bewegen, behalve zijzelf. Probeer dat maar eens, wanneer je in je trouwjurkje met blote bovenkant in de snijdend koude wind staat! We hadden diep respect voor dit stoere stel. Zie onze portfolio voor een paar foto’s hiervan.

Bruidsfotografie_kleijenvermist_bruidspaar_trouwjurk_bruidsboeket_winterbruid

Bartholomeüskerk  Noordlaren

Het huwelijk werd gesloten in het kerkje in Noordlaren, in de tweede helft van de middag. Het licht was mooi; “nieuw licht”, wat gedurende de plechtigheid geleidelijk verdween en werd vervangen door de prachtige verlichting in de kerk. De ceremonie was ontroerend, het bruidspaar was verliefd en geliefd bij de gasten.
Het was een dag vol liefde en warmte, waar Koning Winter niets in te brengen had.
Wij hebben genoten en voelden ons bevoorrecht hier getuige van te mogen zijn.

Loveshoot Daniel & Sara

By | Blog | No Comments

(blog door Jolanda Kleij)
Loveshoot_Appelbergen_picknick_sunset-1Op een frisse namiddag in februari hebben we een loveshoot gedaan met Daniel en Sara.
Het was hun laatste dag Chris Harris Jr Authentic Jersey samen, want de dag erna zou Sara weer naar huis vliegen; zij woont in Italië. Daniel komt ook uit Italië, maar woont en studeert nu in Nederland. Het zijn dus kostbare momenten geworden, wanneer ze samen zijn. Ondanks het feit dat ze al twee jaar gescheiden leven, zijn ze stapelgek op elkaar. Het was daarom een waar genoegen om dit jonge stel te mogen fotograferen.

Styling

De styling tijdens deze shoot werd verzorgd door Melissa Bankrassvan Decoway.nl. Samen met de prachtige omgeving van de Appèlbergen vormde dat de perfecte achtergrond voor deze serie.

Zie hier meer foto’s van deze shoot.

 

Waar we begonnen

By | Blog | No Comments
(blog door Jolanda Kleij)

Overleg met Ida Meertens over ons logo.

In december 2015 hebben Janet en ik ons diploma gehaald van de Fotoacademie. In de drie jaar dat we samen studeerden hebben we veel stress, tranen en lachbuien gedeeld. Vorig jaar deden we samen een workshop Bruidsfotografie. Gewoon gezellig samen een dagje uit; lekker bijkletsen en een hele dag bezig zijn met wat we het liefste doen: mensen fotograferen.

Naar de Kamer van Koophandel

Op de weg terug naar huis deelden we ons gevoel: dit is Leuk! Vooral om dat samen te doen! We vullen elkaar aan qua specialisatie (Janet is vooral van de documentaire fotografie, ik van de portretfotografie) en we vinden het Colin Rea jersey mens leuk om samen te werken. We besloten de zomervakantie te gebruiken om bij onszelf te rade te gaan of we dit allebei zagen zitten. In augustus hebben we de knoop doorgehakt: Kleij & Vermist werd opgericht. We hebben ons ingeschreven bij de KvK en zijn aan de slag gegaan.

Overleg over logo en huisstijl

Ida Meertens (grafisch ontwerper en ook even onze klasgenoot tijdens de opleiding) had voor onze examenwebsite destijds een prachtig logo ontworpen en daarom we hebben haar uitgenodigd ons te helpen bij het ontwerpen van onze huisstijl. Dat proces, met vervolgens het laten maken van de website, http://www.wholesalejerseys1.com voelde als een zwangerschap: je moet wachten, het heeft tijd nodig, maar je bent ongeduldig en zo nieuwsgierig naar het resultaat!

Tijdens dat wachten zijn we voor een gezamenlijk documentair project naar Shetland geweest en hadden het geluk daar een echte Shetlander bruiloft te mogen fotograferen. Wat een http://www.cheapnfljerseys4.com fantastische ervaring was dat; het land is prachtig en de manier van trouwen zo anders dan hier. We hebben genoten van die dag en van het bruidspaar. Een aantal foto’s van deze bruiloft vind je hier en hier.

En nu is dan het kind geboren: de website is online. We zijn er blij mee en kijken uit naar jullie reacties!